Εθνικό Δίκτυο Νοσοκομείων & Υπηρεσιών Προαγωγής Υγείας | Δραστηριότητες

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΕΣ ΗΜΕΡΙΔΕΣ 

23η Επιστημονική Ημερίδα του ΕΔΝΥΠΥ
«Σχέσεις Επαγγελματιών Υγείας και Ασθενών»
Παρασκευή 8 Νοεμβρίου 2019
Γ.Ν. Παίδων «Η Αγία Σοφία»09:30 – 14:00

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


22η Επιστημονική Ημερίδα του ΕΔΝΥΠΥ

«Ψυχοκοινωνικά Προβλήματα στους Εργαζομένους των Ελληνικών Νοσοκομείων»
Παρασκευή 29 Μαρτίου 2019
αμφιθέατρο «Φαίδων Φέσσας» του Γ.Ν.Α. «Λαϊκό»

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Newsletter Ημερίδας  (πατήστε εδώ)

 

21η Επιστημονική Ημερίδα Ε.Δ.Ν.Υ.Π.Υ.|
“Η Εμβολιαστική Κάλυψη των Εργαζομένων στα Νοσοκομεία”
Γ.Ν.Α. “Γ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ”
4 Δεκεμβρίου 2018 (09:00 – 14:00)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Newsletter Ημερίδας  (πατήστε εδώ)

 

 

Προηγούμενες Επιστημονικές Ημερίδες Ε.Δ.Ν.Υ.Π.Υ.

20η Επιστημονική Ημερίδα Νοσηλευτικής Υπηρεσίας, Κωνσταντοπούλειου Γ.Ν. Ν. Ιωνίας “Η Αγία Όλγα”. Θέμα «Νοσηλευτική: Σημερινή Πραγματικότητα και Μέλλον» 14 Μαρτίου 2015.

19η Νοσηλευτική Ημερίδα του Κωνσταντοπούλειου Γ.Ν. Ν. Ιωνίας με θέμα «Καινοτομία στο Χώρο του Νοσοκομείου» 15 Μαρτίου 2015.

18η επιστημονική ημερίδα του Ε.Δ.Ν.Υ.Π.Υ. με θέμα «Το Ιατρικό και Νοσηλευτικό Λάθος στο Νοσοκομείο: Η Έκταση του Προβλήματος και οι Τρόποι Αντιμετώπισης του», Γ.Ν. Ν. Ιωνίας «Η Αγία Όλγα» 17 Δεκεμβρίου 2013.

17η επιστημονική ημερίδα του Ε.Δ.Ν.Υ.Π.Υ. με θέμα «Η Αντιμετώπιση των Επιπτώσεων της Οικονομικής Κρίσης στην Υγεία: Συνεργασία Νοσοκομείων και Πρωτοβάθμιων Υπηρεσιών Υγείας» Γ.Ν.A. «Σισμανόγλειο»23 Απριλίου 2013.

6 Απριλίου 2013 το εργαστήριο Ιατρικής Φυσικής του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός» διοργάνωσε επιστημονική εκδήλωση με θέμα «Διαχείριση Νοσοκομειακών Αποβλήτων & Κατάλοιπα Πυρηνικής Ιατρικής» στο Αμφιθέατρο του Γ.Ν.Α. «Ο ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» – «Δώμα». Η ημερίδα τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ένωσης Φυσικών Ιατρικής Ελλάδος, της Ελληνικής Εταιρείας Πυρηνικής Ιατρικής & Μοριακής Απεικόνισης, της Ένωσης Επιστημονικού Προσωπικού Νοσοκομείου «Ο Ευαγγελισμός» (Ε.Ε.Π.Ν.Ε.) και του Εθνικού Δικτύου Νοσοκομείων & Υπηρεσιών Προαγωγής Υγείας.

28 Μαρτίου 2013 η Διεύθυνση Νοσηλευτικής Υπηρεσίας & το Γραφείο Πρόληψης και Αγωγής Υγείας του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς» συνδιοργάνωσαν διαδραστική ημερίδα με θέμα «Stress και Επαγγελματίες Υγείας: μια πρόσκληση για αντίσταση ή ένα χαμένο παιχνίδι επιβίωσης» στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς». Η ημερίδα τελέστηκε υπό την αιγίδα του Εθνικού Δικτύου Νοσοκομείων & Υπηρεσιών Προαγωγής Υγείας>

13 Μαρτίου 2013 το Εθνικό Δίκτυο Νοσοκομείων και Υπηρεσιών Προαγωγής Υγείας και το Εθνικό Δίκτυο Προαγωγής της Υγείας στους Χώρους Εργασίας (ΕΔΠΥΧΕ) συνδιοργάνωσαν επιστημονική ημερίδα με θέμα «Προαγωγή της Υγιούς Εργασίας για Ανθρώπους με Χρόνιες Ασθένειες» στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία».

9 Μαρτίου 2013, πραγματοποιήθηκε η 8η Νοσηλευτική Ημερίδα του Κωνσταντοπούλειου Γ.Ν. Ν. Ιωνίας με θέμα «Ενδυνάμωση Νοσηλευτικού Προσωπικού και Αποδοτικότητα των Υπηρεσιών Υγείας». Η ημερίδα τελέστηκε υπό την αιγίδα του Υπουργείου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης, της Ένωσης Νοσηλευτών-τριών Ελλάδας και του Εθνικού Δικτύου Νοσοκομείων & Υπηρεσιών Προαγωγής Υγείας.

16η επιστημονική ημερίδα του Ε.Δ.Ν.Υ.Π.Υ. με θέμα «Περιβαλλοντική Ευθύνη του Νοσοκομείου και Οικολογική Διαχείριση» πραγματοποιήθηκε στις 29 Νοεμβρίου 2012 στο κεντρικό Αμφιθέατρο του Γ.Ν. «Ασκληπιείο» Βούλας.

19 Ιουνίου 2012 η Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας και το Ε.Δ.Ν.Υ.Π.Υ. συνδιοργάνωσαν ημερίδα με θέμα «Προαγωγή της Υγείας για την Πρόληψη της Καρδιαγγειακής Νόσου».

15η επιστημονική ημερίδα του Ε.Δ.Ν.Υ.Π.Υ. με θέμα «Νοσοκομειακό Φάρμακο» πραγματοποιήθηκε στις 24 Απριλίου 2012 στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.Α. «Ο Ευαγγελισμός»

Στις 7 Φεβρουαρίου 2012 το Ε.Δ.Ν.Υ.Π.Υ. και το Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» συνδιοργάνωσαν ημερίδα με θέμα «Προβλήματα Θρέψης στο Νοσοκομείο».

14η επιστημονική ημερίδα του Ε.Δ.Ν.Υ.Π.Υ. με θέμα «Χρόνια Νοσήματα. Ο Ρόλος των Υπηρεσιών Υγείας στην Αντιμετώπισή τους» πραγματοποιήθηκε στις 30 Νοεμβρίου 2011 στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.Ν.Θ.Α. «Η Σωτηρία».

Στις 20 Σεπτεμβρίου 2011 το Ε.Δ.Ν.Υ.Π.Υ. και το Γ.Ν.Α. «Λαϊκό» συνδιοργάνωσαν ημερίδα με θέμα «Κάπνισμα και Υγεία».

13η επιστημονική ημερίδα του Ε.Δ.Ν.Υ.Π.Υ. με θέμα «Η Αντιμετώπιση του Καπνίσματος στα Ελληνικά Νοσοκομεία» πραγματοποιήθηκε στις 4 Μαΐου 2011 στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.Α. «Ιπποκράτειο».

12η επιστημονική ημερίδα του Ε.Δ.Ν.Υ.Π.Υ. με θέμα «Η Συμβολή της Πληροφορικής στην Οργάνωση και Λειτουργία του Νοσοκομείου», πραγματοποιήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2010 στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς».

11η επιστημονική ημερίδα με θέμα «Η Αντιμετώπιση της Σπατάλης στα Νοσοκομεία για την Εξοικονόμηση Πόρων», πραγματοποιήθηκε στις 16 Ιουνίου 2010, 10.00 -13.30, στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.Α. «Ευαγγελισμός».

10η επιστημονική ημερίδα με θέμα «Η Αντιμετώπιση της Νέας Γρίπης στο Ελληνικό Νοσοκομείο», πραγματοποιήθηκε στις 12/11/2009 στο αμφιθέατρο ανατολικού κτηρίου του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς».

9η επιστημονική ημερίδα με θέμα «Αρχές, Στόχοι, Μεθοδολογία & Αξιολόγηση Προγραμμάτων Προαγωγής & Αγωγής Υγείας στο Νοσοκομείο», πραγματοποιήθηκε στις 07/04/2009 στο αμφιθέατρο ανατολικού κτηρίου του Γ.Ν.Α. «Γ. Γεννηματάς».

8η επιστημονική ημερίδα με θέμα «Επαγγελματική Εξουθένωση των Επαγγελματιών Υγείας», πραγματοποιήθηκε στις 5 Δεκεμβρίου 2008 στο αμφιθέατρο Χωρέμειου Ερευνητικού Εργαστηρίου στο Νοσοκομείο Παίδων Αθηνών «Αγία Σοφία».

7η επιστημονική ημερίδα με θέμα «Κλινικές Εφαρμογές Ηλεκτρονικών Υπηρεσιών Υγείας», πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία την Πέμπτη 17 Απριλίου του 2008 στο αμφιθέατρο του Γ.Ν.Ν.Α. «Η Σωτηρία».

6η ημερίδα με θέμα «Νοσοκομειακές Λοιμώξεις από Πολυανθεκτικά Μικρόβια» έλαβε χώρα την 8η Νοεμβρίου 2007 στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

5η επιστημονική ημερίδα με θέμα «Βελτίωση της Ποιότητας στα Ελληνικά Νοσοκομεία», πραγματοποιήθηκε την 1/3/2007 στο αμφιθέατρο του Ωνάσειου Καρδιοχειρουργικού Κέντρου Αθηνών.

4η επιστημονική ημερίδα με θέμα «Επαγγελματικοί Κίνδυνοι για τους Εργαζόμενους στα Νοσοκομεία», πραγματοποιήθηκε στις 12/10/2006 στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου «Ευαγγελισμός».

Η 3η επιστημονική ημερίδα με θέμα «Δράσεις κατά του Καπνίσματος στο Νοσοκομείο», πραγματοποιήθηκε την 1/6/2006 στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς».

Η 2η επιστημονική ημερίδα με θέμα «Ημερήσια Νοσηλεία», πραγματοποιήθηκε στις 6/10/2005 στο αμφιθέατρο Ιωάννης Παπαδημητρίου του Αρεταίειου Νοσοκομείου.

Η 1η επιστημονική ημερίδα με θέμα «Νοσηλεία στο σπίτι», πραγματοποιήθηκε στις 16/6/2005 στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου «Σωτηρία».